thrive logoPlatform eenzame jongeren

Blogs Tips Zelfhulp eenzaamGrow it app

Zelfhulp

Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? In de Grow It! app houd je bij hoe je je voelt, als een soort dagboek. Ook krijg je elke dag een leuke challenge. Het helpt tegen de verveling en je leert jezelf beter kennen. Met elke challenge verdien je punten. Samen met je team laat je jouw boom groeien. Wie heeft straks de grootste en mooiste boom? Ga jij de uitdaging aan? De app is voor jongeren van 12 tot en met 26 jaar.
Frisse gedachtes

Hulplijn

Frisse Gedachtes is een platform waar je langdurig anoniem kunt chatten met dezelfde persoon. Het contact hoeft overigens niet per se anoniem te zijn. Je kunt ook videochatten of in het echte leven met iemand afspreken. Via de website kun je een account aanmaken. Vervolgens zie je een lijst met ‘buddy’s’, bestaande uit de psychologiestudenten en ervaringsdeskundigen. Aan de hand van een tekst en een foto stellen ze zichzelf voor.
Stay connected: Ontmoet anderen

Hulplijn Zelfhulp eenzaamStudentencoaching

Hulplijn angstig eenzaam slaapproblemen somber-verdrietig stressOnline chatcursus Grip op je dip

Zelfhulp somber-verdrietigJouwGGD chat voor al je vragen

Hulplijn angstig eenzaam mentaal-fit slaapproblemen somber-verdrietig stress

Voor vragen met betrekking op jouw fysieke of mentale gezondheid, kan je elke dag hiervoor terecht bij de chat van JouwGGD. De chat is elke werkdag geopend tussen 14:00-22:00 uur, op zaterdag en zondag van 18:00-20:00 uur. Bekijk de vlog voor een kennismaking: Annemiek spreekt met Yvonne van JouwGGD.

 
Tips en artikelen via Jouw GGD voor jongeren

Tips angstig eenzaam mentaal-fit slaapproblemen somber-verdrietig stressOnline trainingen jongeren

Zelfhulp somber-verdrietig

Online Ehealth coaching is bedoeld voor jongeren (12-18 jaar) met beginnende klachten zoals somberheid, angst, piekeren of bijvoorbeeld problemen met de identiteit.
Zelftest jongeren: Check je mentale balans

Zelfhulp mentaal-fit

Update


Voor laagdrempelig gesprek, ga naar Up Talk