thrive logoNiluk.app

Hulplijn eenzaamTransformers Community

Hulplijn mentaal-fitStay Fine hulplijn

Hulplijn angstig somber-verdrietig

Voor veel jongeren die een depressie of angststoornis hebben meegemaakt vallen de coronamaatregelen zwaar. Speciaal voor hen is de StayFine-lijn. Ben je een jongere en wil je advies of heb je behoefte aan een luisterend oor? Stayfine is bereikbaar via 06-13902366 op: maandag 13:00-17:00, dinsdag 09:00-16:00, woensdag 09:00-17:00, donderdag 09:00-12:00.
En Nu Jij

Hulplijn Tips angstig mentaal-fit somber-verdrietig stress

Is er bij jou thuis iemand lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Misschien is je moeder vaak verdrietig, vraagt je gehandicapte zus veel aandacht of is je vader verslaafd. Het kan fijn zijn om te zorgen voor een ander. Toch kan het ook teveel worden en zwaar voelen. Zeker als je jong bent. Dan kan het zijn dat je een jonge mantelzorger ben. En Nu Jij biedt een luisterend oor door persoonlijke coaching en contactgroepen.
Platform eenzame jongeren

Blogs Tips Zelfhulp eenzaamGrow it app

Zelfhulp

Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? In de Grow It! app houd je bij hoe je je voelt, als een soort dagboek. Ook krijg je elke dag een leuke challenge. Het helpt tegen de verveling en je leert jezelf beter kennen. Met elke challenge verdien je punten. Samen met je team laat je jouw boom groeien. Wie heeft straks de grootste en mooiste boom? Ga jij de uitdaging aan? De app is voor jongeren van 12 tot en met 26 jaar.
Frisse gedachtes

Hulplijn

Frisse Gedachtes is een platform waar je langdurig anoniem kunt chatten met dezelfde persoon. Het contact hoeft overigens niet per se anoniem te zijn. Je kunt ook videochatten of in het echte leven met iemand afspreken. Via de website kun je een account aanmaken. Vervolgens zie je een lijst met ‘buddy’s’, bestaande uit de psychologiestudenten en ervaringsdeskundigen. Aan de hand van een tekst en een foto stellen ze zichzelf voor.
Stay connected: Ontmoet anderen

Hulplijn Zelfhulp eenzaamStudentencoaching

Hulplijn angstig eenzaam slaapproblemen somber-verdrietig stressOnline chatcursus Grip op je dip

Zelfhulp somber-verdrietig

Update


Voor laagdrempelig gesprek, ga naar UpTalk